Örömteli pillanatok állati jó áron: Sheba cicaeledel akció

2020. július 08.

Örömteli pillanatok állati jó áron: Sheba cicaeledel akció

A cicák igazi ínyencek, ezért nekünk, gazdiknak gondoskodnunk kell a mennyei és friss falatoktól, hogy minél több örömteli pillanatot élhessenek meg. A SHEBA® változatos cicaeledelek a jól megérdemelt kényeztetést nyújtják macskája számára minden egyes nap.

A kiváló minőségű hozzávalókkal készült, ízletes SHEBA® falatok ellenállhatatlan ízváltozatai – mint a marha, bárány, pulyka vagy csirke mennyei, omlós aszpikban vagy zamatos öntetben – tökéletes választás macskája számára. Ráadásul a prémium cicaeledelek a minitigrisek igényeit figyelembe véve készülnek mesterséges aromaanyagok és tartósítószerek nélkül. Vigyen Ön is változatosságot háziállata életébe a SHEBA® varázslatos finomságaival.

Július 8. és 31. között ráadásul 20% kedvezményt* biztosítunk a SHEBA® macskaeledelekre. Lepje meg Ön is kistigrisét ellenállhatatlan finomságokkal, és élvezze elégedett, örömteli dorombolását! 🙂

Megnézem a termékeket!

*A kedvezmény más ajánlattal nem összevonható. Érvényes minden magyarországi Fressnapf üzletben és a webshop.fressnapf.hu webáruházban.