SZÁRAZ KUTYAELEDELEK

Nem lenne nagyszerű, ha segíthetne neki abban, hogy energikus és egészséges maradjon?

A FRISKIES eledeleket a PURINA állatorvosai és táplálkozási szakértői kifejezetten a különböző korú, méretű és életstílusú kutyák igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Minden FRISKIES száraz kutyaeledel 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék, továbbá tartalmaz minden szükséges vitamint és ásványi anyagot, melyre kutyájának szüksége van az egészséges és boldog élethez.

Ellenőrizze kutyáján a vitalitás látható jeleit:
• Egészséges emésztés a magas minőségű összetevőknek köszönhetően.
• Támogatja a fényes szőrzetet és az egészséges bőrt.
• Segít a csillogó szemek, az éberség jelének támogatásában.

NEDVES KUTYAELEDELEK

Teljes értékű állateledel felnőtt kutyák számára. PURINA® Friskies® több mint 80 éve segíti hozzá családok kutyáinak generációit egy boldog és energikus élethez. A PURINA állatorvosai és táplálkozási szakértői olyan teljes értékű és ízletes PURINA® FRISKIES® recepteket alkottak meg, melyek biztosítanak minden vitamint és tápanyagot kutyája számára, amelyekre szüksége van egy egészséges élethez. PURINA® FRISKIES® Vitafit™ támogatja kutyája egészségét, figyelje meg az életerőkövetkező látható jeleit.

Egészséges emésztés a minőségi összetevőknek köszönhetően. Támogatja a fényes szőrzetet és az egészséges bőrt. Segít a csillogó szemek, az éberség jelének támogatásában.

MACSKAELEDELEK

Macskája egyedülálló személyisége különleges hangulattal tölti meg otthonát és vidám pillanatokkal gazdagítja életét. A Friskies ezért olyan eledelt kínál kedvencének, melyet szeretni fog, és amelyre szüksége van ahhoz, hogy minden nap örömöt és meglepetést szerezzen Önnek.

Ezért minden termékünk hordozza a Friskies Ígéretet,vagyis elkötelezettségünket arra, hogy garantáljuk Önnek:
• A kiváló ízű termékeket, melyeket macskája mindig élvezettel fogyaszt majd.
• A 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást: kiváló minőségű fehérjékkel,zsírsavakkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, melyek támogatják macskája egészségét, vitalitását és boldogságát.
• A Purina szakértőinek az állatok táplálásában szerzett, több mint 85 éves tapasztalatán alapuló termékeket.

A Friskies macskaeledelek felnőtt macskáknak 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosítanak, válogatott minőségi összetevőkből készülnek, hogy Ön megadhasson mindent, amire csak macskájának szüksége van, és amit szeret.