Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szocske

Szocske

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Labrador Retriever
Szín:sárga
Kor:Felnőtt
Megye:
Város:Dunaföldvár
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:06-20/526-2703

Szöcske 4 év körüli labrador retriever kan kutya. A csorvási gyepmesteri telepen közel 1.5 évet töltött, gazdája nem lett. A telepre csontsoványan és vélhetően bántalmazottan került, aminek nyomait a mai napig viseli magán. Ha valaki felemeli a kezét, az egyébként vagány kutya összehúzza magát és a földre kushad, a kaját pedig úgy szippantja befele a tálból, mint egy nagy teljesítményű porszívó. Szöcske vagány, neveletlen eb, akinek neveltetésébe még sok energiát kell majd fektetni, mindenképp hozzáértő, aktív gazdit keres majd. Más kutyákkal való viszonya vegyes, szukákkal általában kijön, kan kutyával is kijön, de néha van benne kakaskodási hajlam. Sajnos egyelőre meglátszik, hogy sosem volt gazdája életében, és igencsak megviselte, hogy 1.5 éven keresztül kennelben, valódi foglalkozás nélkül, saját gazdi nélkül élt. Azonban… amíg Szöcske elindulhat a gazdisodás útján még egy másik, hosszú nagy harc áll előtte, ugyanis meg kell gyógyulnia a szívférgességből. Tesztje sajnos ugyanis pozitív. PCR nem készült, azonban a szívultrahang lelete is pozitív, így az erre való összeget inkább máris gyógyíttatására fordítjuk majd. Ultrahangja alapján szíve erősen terhelt. Jobb szívfele kissé megnagyobbodott, ami a szívférgek pusztulása után regenerálódhat. Tüdejének röntgenképein látszódik, hogy már azt is terhelte a szívférgesség. Szóval a helyzet nem a legjobb. Vérlaborja néhány kiugró értéken túl elfogadhatónak mondható. Vérében rengeteg mikrofilária volt, erre elkezdtük a kezelését… Vérzik a szívem Szöcske miatt, hiszen egész idáig meg nem értett fenegyerekként élte életét, akire senki szemet sem vetett a gyepmesteri telepen. Most pedig azon túl, hogy rutinos gazdit keres, még a hírhedt szívférgességből is meg kell gyógyulnia. Nagy vállalás ez most neki és nekünk is, de szeretnénk segíteni Szöcskén, hogy új életében egészségesen, új erővel kezdhessen majd neki!
Ehhez képest az már csak hab a tortán, hogy ivartalanítani kell majd, illetve entropiumos (befele forduló szemhéját) megműteni…
Összefoglalva, Szöcskével kapcsolatban van dolog rendesen!

Kérünk mindenkit, ha teheti, támogassa őt!
Online adományozás az ADHAT felületén: http://adhat.hu/niok/online-donation/171187
Számlaszámunk: 10400140 – 50515653 – 53521002
Megjegyzésként kérjük feltüntetni: SZÖCSKE

Státusz: Gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: csorvási gyepmesteri telepről
Ismert betegség: szívférgesség

Szöcske fóruma: Kattintson ide!
Szöcske képtára

Jelenleg itt él: Dunaföldvár

Örökbefogadás: http://www.retrieverhelp.hu/index.php?id=orokbefogadnek