Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Pacsik és segítség: hatalmas siker a 2015-ös „Adj egy pacsit!”-kampány

2016. március 08.

Pacsik és segítség: hatalmas siker a 2015-ös „Adj egy pacsit!”-kampány

Az „Adj egy pacsit”-kampány célja az adományozás: évről-évre egy választott állatvédelmi vagy állatsegítő projektet támogatunk vásárlóinkkal közösen. A mindössze 300 forintos, tappancs-alakú matricák vásárlásával bárki hozzájárulhat a jó ügyhöz, és mi sem bizonyítja jobban, hogy sok kicsi sokra megy, mint az a több mint hétmillió forintos hozzájárulás, amelyet ezúttal a Csillagház Alapítvány használhat fel kutyaterápiás foglalkozásainak fejlesztésére.

A Csillagház Alapítvány a halmozottan fogyatékos mozgáskorlátozott gyermekeket segíti, története pedig 1973-ig nyúlik vissza. Az Alapítvány sokszínű, speciális módszerekkel járul hozzá a gyermekek hatékony oktatásához, ezek részét képezi az állatasszisztált terápia is, melynek eredményei magukért beszélnek.

Szeretnénk kiemelni, hogy látogatóink nemcsak így bizonyították, hogy számukra is fontos a társadalmi felelősségvállalás: a tavalyi év során vásárlóinknak köszönhetően 18 090 kg állateledel-adományt juttathattunk el a velünk kapcsolatban álló menhelyeknek, amelyet további 14 366 kg-mal egészítettünk ki. Hatalmas segítség ez az árva állatoknak: az összefogással összesen 17 618 841 Ft értékben támogattuk a rászoruló négylábúakat!

Óriási pacsi és még nagyobb köszönet jár minden résztvevőnek!