Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Cégbemutató

Egyre közelebb Önhöz

1929

Tamási Miklós ügyvezető

Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként 2002 decemberében nyitottuk meg első magyarországi üzletünket. Ma, 2016-ben  37 áruházunk van országszerte, ezek közül 2 XXL áruház. XXL áruházainkban díszállatokat is árulunk, van kutyakozmetika, kutyaiskola és termékválasztékunk is nagyobb. A dinamikus fejlődést az tette lehetővé, hogy egyedien széles választékunk, dolgozóink elhivatottsága és nem utolsósorban kedvező áraink rövid idő alatt népszerűvé váltak vásárlóink körében.

Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 300 munkatársnak nyújtunk biztos megélhetést, és hogy olyasmivel foglalkozunk, amiben valóban hiszünk.

Erősségünk az ismert márkákon túlmenően a „saját márkás” Fressnapf termékek színes palettája: az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig mindent megtalál.

Széles választékot kínálunk állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutyajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállító boxok, ketrecek és kalitkák területén is, csak hogy néhányat említsünk. Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak polcainkról, mint a kutyapelenka, a kutyaparfüm, vagy a macskák számára készült ásványvíz.

6409

Chelsie

Kedvező áraink és széles választékunk azonban valószínűleg nem lenne elég a sikerhez: állatszerető, jól felkészült eladóink azok, akik tanácsaikkal, javaslataikkal és szakértelmükkel igazán kellemessé és egyszerűvé teszik a Fressnapf üzleteiben való vásárlást, akár a kedvenccel együtt is.

Hiszünk abban, hogy állat és gazdi között valódi partneri viszony van, és mi ehhez a viszonyhoz szeretnénk megadni a lehető legtöbb segítséget, minden területen.

Mert tudjuk, hogy jó együtt.