Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb cicás kiegészítői

2016. március 21.

A hónap legjobb cicás kiegészítői

Elmúltak a rövid, szürke napok, így a téli cicás kiegészítőket is ideje lecserélni vidám, tavaszias darabokra. Cicánk biztosan örömmel fogadja majd az új nyakörvet vagy az új fekhelyet. Közeledik a jó idő, így ne feledkezzünk meg a vedlési időszakhoz a megfelelő cicafésű beszerzéséről sem. Ha még csak most kerül hozzánk egy doromboló kölyök, akkor is érdemes megismernünk a hónap legjobb cicás kiegészítőit.

Ha benti macskánk van, akkor elengedhetetlen a cica-wc használata. Az AniOne SmartCat zárt cica wc korall színével különösen jól mutathat otthonunkban. Modern formatervezésű, trendi darab, mindemellett pedig kiváló minőségű, újrahasznosítható műanyagból készült. A wc ajtóval, filterrel és praktikus fogóval van ellátva, így könnyen takarítható. A cica-wc-be 100%-ban természetes almot érdemes vásárolni. A fit+fun Bioclean macskaalom jellemzője a kiváló csomóképződés, az extra gyors szaglekötés, és a baktériumok minimális szintre való redukálása. Teljesen környezetbarát, biológiailag lebomlik. Kis- és nagy szobatigriseknek egyaránt megfelelő.

http://www.fressnapf.hu/anione-cica-wc-smartcat-zart-korall-38x53x41cm/

http://www.fressnapf.hu/fitfun-bioclean-5kg-csomosodo-alom/

A teknősfejjel ellátott cicatakaró mókás kiegészítője lehet a szobának. Puha és kényelmes anyagának köszönhetően szívesen játszik és pihen rajta a bársonytalpú. A benne található susogós fólia és macskamenta biztosan cicánk kedvencévé varázsolja pillanatok alatt. Ha bútorra terítjük, akkor megvédi azt a kihulló szőrszálaktól.

http://www.fressnapf.hu/anione-cica-takaro-teknos-forma-zold-30x30cm/

A szabadon tartott cicák, illetve azok, amelyek gyakran tartózkodhatnak az udvaron is, természetes módon is képesek koptatni karmaikat például a kinti fákon. Szobacica esetében viszont előfordulhat, hogy túlságosan megnőnek a karmok. A túl hosszú karmok mozgás közben sérülést és fájdalmat okozhatnak, ráadásul hosszú távon a végtagok deformációjához is vezethet. A karmok rövidítéséhez érdemes egy kisméretű speciális ollót beszereznünk. Vágás közben figyelni kell, hogy ne sértsük meg a karom belsejében futó ereket és idegeket. A hosszúság beállíthatóságának köszönhetően, mi is könnyen elvégezhetjük a feladatot, de szükség esetén kérjük állatorvos vagy kisállat-kozmetikus segítségét.

http://www.fressnapf.hu/karomvago-kicsi/

Tavasszal négylábú kedvenceink elkezdik levedleni téli bundájukat, így fontos, hogy legyen egy jó minőségű, praktikus bontókefénk. A More For Cat kettős tépőkefe főleg hosszú szőrű cicáknak javasolt. A kefe kíméletesen távolítja el az elhalt szőrszálakat és filcesedéseket. Különösen alkalmas az aljszőrzet eltávolítására. A fémfogak enyhe görbülete lehetővé teszi az alapos tisztítást anélkül, hogy az élő szőrszálakat is kitépné. A sörte rész megtisztítja a szőrzetet a finom portól és gyönyörű fényt ad bársonytalpúnk bundájának. Fésűként is használható kefetisztító is tartozik a keféhez, így könnyedén eltávolíthatjuk a benne maradt szőrszálakat.

http://www.fressnapf.hu/more-for-cats-bontokefe-kicsi-ketoldalas/

A játékidőben érdemes néha kicsit tanulni is. Az AniOne-klikker hatékony nevelőeszköz, mely egyenletes hangot biztosít. A klikker és némi jutalomfalat segítségével sok mindenre megtaníthatjuk macskánkat. A kézi pánt segítségével a csuklónkra akasztható, így az egész tanulási folyamatnál kéznél lehet anélkül, hogy útban lenne.

http://www.fressnapf.hu/anione-neveloeszkoz-klikker-5-cm/

Forrás: fressnapf.hu